- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Hocam 15 yıl değil daha da gerisi var,Yazdığınız verilere göre 15 yıldır düzenli şekilde kasa yenilenmiş @m2hamid hocam. Bu tabloya göre 2021’de yeni kasa beklemek de makul görünüyor...
Tasarım konusunda FC5 ve FK7 rakiplerine göre çok güçlüler. Rakipleriyle kıyaslarken kendi aracım olduğu için torpil mi geçiyorum acaba diye düşünüp objektif olmaya özen gösteriyorum. Sadece kendi sınıfındaki araçlar arasında değil gün içinde gördüğüm bütün araçlar arasında en yakışıklı tasarımlardan birisi güncel Civic. Bu sebepten yeni kasanın çıkış tarihi ertelenirse şaşırmam. ?
Güncel kasa Civic’den önce tasarım açısından en yakışıklı bulduğum Japon otomobillerin markası büyük çoğunlukla Mazda oluyordu. Civic güncel kasa tasarımıyla bu sefer Mazda 3’ü solladı. ☺
Mazda 6 ise sınıfındaki en yakışıklı Japon bence. ???
1996 - EK9
1991 - EG6

Bu kasa yenileme periyodu 30 yıldır aynen devam ediyor, bozacaklarını pek sanmıyorum

Yakışıklılık konusunda Güncel Civic'in görünüşü cidden iyi ama FB7 çıktığında da FD6nın görünüşü çok iyidi ve halen beğeniliyor (bence halen de çok iyi, eskimez bir tasarım yapmışlar)