Mersin bu işlemleri nerede yaptırıyorsunuz, güvenilir ustanız varmı merak ettimSet tesisatlarini döşedik akü kutup başlarını değiştirdim
Klima gazı klima kompresörü vs bakımı
Yarında krank kecesi degisecek değiştirdim ama keçe tutmadı birde o kadar silikonladim poff ???
Hondaci bir ustam yok sadece güvendiğim bir oto tamircim var ona yaptırıyorum.Mersin bu işlemleri nerede yaptırıyorsunuz, güvenilir ustanız varmı merak ettim![]()
6pk2090dan sıkıntı yaşamamanız lazım, eğer 135 liralık kayış 2019 üretimi ise bence tercih edilebilir.Bakım için birkaç parça aldım. Conti v kayısı sordum 135tl dediler. İntetnette daha ucuza var nereden alsam kararsız kaldım uymazsa filan diye. 6pk2090 alsam sıkıntı yaşarmıyım acaba ?
Bunlarında mı üretim tarihi oluyor ? teker lastiklerinde dikkat ediyorduk ama v kayısında hiç aklıma gelmemişti.6pk2090dan sıkıntı yaşamamanız lazım, eğer 135 liralık kayış 2019 üretimi ise bence tercih edilebilir.
Mutlaka dikkat edin, kayış zaten kauçuk esaslı bir parça ve zamanla sertleşip özelliğini kaybediyor,Bunlarında mı üretim tarihi oluyor ? teker lastiklerinde dikkat ediyorduk ama v kayısında hiç aklıma gelmemişti.