- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Bugün uzun süredir ertelediğim işlemleri yaptım 
1. LPG bitmek üzereyken LPG göstergesinin 4 ışığı da yanıp sönüyordu, LPGyi bitirip LPGciye gittim ve bilgisayardan boş tank kalibrasyonu yaptı, daha sonra doldurup tekrardan gittim ve dolu tank kalibrasyonu da gerçekleştirdi.
2. Ön balataları merakıma yenik düşüp değiştirdim, bu hususla ilgili mesajım linktedir.
www.civictr.com
3. Sürücü ayak altı kısmına bitüself izolasyonunu yaptım, bu hususla ilgili mesajım linktedir.
www.civictr.com

1. LPG bitmek üzereyken LPG göstergesinin 4 ışığı da yanıp sönüyordu, LPGyi bitirip LPGciye gittim ve bilgisayardan boş tank kalibrasyonu yaptı, daha sonra doldurup tekrardan gittim ve dolu tank kalibrasyonu da gerçekleştirdi.
2. Ön balataları merakıma yenik düşüp değiştirdim, bu hususla ilgili mesajım linktedir.

Civic FB7 - Civic FB7 için Fren Balata ve Disk Tecrübeleri
Hocam peki bu kale balataların içerisindeki seramik katkısı ne kadar, hiç bilginiz varmı :unsure: Malesef o konuda bir bilgim yok hocam

Civic FB7 - Civic FB7 - 4 Kapı + Bagaj + Alt Takım Pütür = Hand Made İzolation :)
@m2hamid Dediğiniz malzemeyi bende ilk defa görüyorum, demek ki zaman geçtikçe malzemeyi azaltıyorlar FB7 de azda olsa var FC5 te hiç yok :)
Son düzenleme: