@Honda_Civic_ bakalım ne kadar dayanacak merak ediyorum, eğer 3 ay sonunda halen iyi ise dediğiniz gibi yılda 2 yeterli olabilir.
@siviq aklın yolu bir demekki
@aykutoğlu teşekkürler hocam, bugün havayı iyi görünce giriştim ve yapabildim şükür, birazda sizler beni gaza getirdiniz

bu konudaki araçları görünce bende daha fazla ertelemeyeyim dedim
Hologramları gidermiş gibi görünüyor bence, tabi detailingcilerdeki özel ışıklı ortamda bakılırsa mutlaka tekrardan birçoğu ortaya çıkacaktır ama gün ışığında gözüme çarpan hologram pek yok diyebilirim.
Daha önceden kaputun uzun süre kirli kalmasına bağlı 2-3 noktada nerdeyse boyaya geçmek üzere olan kirleri kolaya kaçarak pasta ile almıştım (kille almak lazımdı) ve aracı yıkadıktan sonra o bölgelerin rahatsız edici derecede mat olduğu görmüştüm

Autofinesse bu matlıkları da güzel toparladı ve yok etti gibi, üzerine de soft99'un wax'ını uygulayınca en son incelediğimde kaputun diğer bölgeleri ile o noktalar arasında bir fark göremedim. Umarım bu etkileri uzun süreli olur.
Aslında elimde mevcut diye soft99'un kiwami ürününü kullandım ama "soft99 fusso" ürünü çok daha uzun ömürlü olduğu için o da kullanılabilir.
Bence 80-90 lira fiyatı sizi yormayacaksa auto finesseyi deneyin