Kapı eşiği nikelajı alıp uyguladım. Diğer ucuz nikelajlara göre çok daha elit bir görünümü var. Tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 258885Ekli dosyayı görüntüle 258886
Ekli dosyayı görüntüle 258887
Ellerine sağlık güzel olmuş nerden kaça kiraya aldın Başkan birde bunun yazısız olanı varmıydı acaba
Hürmetler
saol reis, burdan aldım.. isimsiz olanı yok hiç görmedim. kesinlikle almalısın çok hoş duruyor. orası çok boşluk biliyosun
![]()
Diğer Oto İç Aksesuar Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer Oto İç Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer Oto İç Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İlgileniyorum Başkan hemen unutmam inşallah malum oruç ayı kendimi unutuyorumaçken sen sen değilsin iftarı açıp çayı içince kendime anca geliyorum ? Başkan
Hürmetler
Ellerine sağlık güzel olmuş nerden kaça kiraya aldın Başkan birde bunun yazısız olanı varmıydı acaba
Hürmetler
Ürünü nerden temin ettiniz acaba1,5 saatlik bir uğraş ile deri koltuklarıma meguiars ultimate leather balm (deri koruyucu ve bakım kremi) uyguladım.
Koltuklarımı çok temiz ve siyah zannediyordum meğer değilmiş ürünü uygulayınca simsiyah ve tertemiz oldu, sert dokusu gitti deri pamuk gibi oldu.
Ürün sıvı krem olmadığı için delikli ön koltuk yüzeylerine sorunsuz uygulanabiliyor
Ekli dosyayı görüntüle 258959
Ön yolcu koltuğu arkasına sol taraf uygulama yapıldı sağ taraf yapılmadı
Ekli dosyayı görüntüle 258960
Motorlu taşıtlar ikiye ayrılır;
1 HONDA
2 diğerleri
Executive plus![]()