Köşeye tam olmuş
Köşeye tam olmuş![]()
Yeni aldığım bagaj çantam geldi, ve düzenlemesini bitirdim. Eski çantam halıflex olanlardandı, hemen parçalanmıştı. Bu aldığım çanta deri ve çok kaliteli arkadaşlar. Bagaj çantası almayı düşünenler hiç düşünmeden alabilir. En sevdğim özelliği ise çanta yüksek olsupu için ağzı çok rahat kapanıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 258973Ekli dosyayı görüntüle 258974Ekli dosyayı görüntüle 258975
Ürünü nerden temin ettiniz acaba
Hem koruyucu hem sportifİnsanların ve özellikle küçük olması sebebi ile çocuklarımın binip inerken sürekli ayaklarını sürtmeleri sebebi ile sinirlerimin zıplamasından dolayı kapı eşiklerini karbon folyo ile kapadım. Şu an komple içini kaplamamak için kendimi zor tutuyorum çok zevkli bir iş
Ürünü hepsiburada dan otografik adlı satıcıdan aldım ürün kalitesi ve paketleme çok iyiydi
Ekli dosyayı görüntüle 258985
Ekli dosyayı görüntüle 258986
Motorlu taşıtlar ikiye ayrılır;
1 HONDA
2 diğerleri
Executive plus![]()
Merhaba,İnsanların ve özellikle küçük olması sebebi ile çocuklarımın binip inerken sürekli ayaklarını sürtmeleri sebebi ile sinirlerimin zıplamasından dolayı kapı eşiklerini karbon folyo ile kapadım. Şu an komple içini kaplamamak için kendimi zor tutuyorum çok zevkli bir iş
Ürünü hepsiburada dan otografik adlı satıcıdan aldım ürün kalitesi ve paketleme çok iyiydi
1 HONDA
2 diğerleri
Executive plus![]()
Detaylı bir anlatım rica ediyorum, nasıl yapıyorum??İnsanların ve özellikle küçük olması sebebi ile çocuklarımın binip inerken sürekli ayaklarını sürtmeleri sebebi ile sinirlerimin zıplamasından dolayı kapı eşiklerini karbon folyo ile kapadım. Şu an komple içini kaplamamak için kendimi zor tutuyorum çok zevkli bir iş
1 HONDA
2 diğerleri
Executive plus![]()