Bugün Honda'nıza ne yaptınız?

Ad Soyad
Mücahit Kocataş
Aracınız
Civic FE1 2021
Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Cumartesi kışlık lastiklere geçiş yaptım. Bu aralar hava halen iyi gitse de Kasım ayında lastikçilerdeki yoğunluğa kalmamak için geçiş yaptım.
Üstünde fabrikasyon Bridgestone ER33 denen rezil lastiklerin diş kalınlığı iyice gitmiş, çöp oldukları için lastikçide bıraktım. Aracı satan kişi kışlık lastiğiyle beraber vermişti. Markası Matador Nordicca, çok az kullanmışlar, buna geçiş yapınca bile Bridgestone'un ne kadar dandik lastik olduğunu fark ettim. Kışlık lastik olmasına rağmen yol sesi acayip şekilde düştü. Arabadan daha fazla keyif alır oldum. Yazlık için şimdiden Falken Ziex aldım 2024 model tanesi 2800-TL'ye, yaza da inşallah onları kullanacağım.

Bu arada lastiklerin değişimi+balans 400-TL ödedim.

Ekli dosyalar

• 1730268756379.jpg
    1730268756379.jpg
    317.7 KB · Görüntüleme: 22
Aracınız
Cumartesi kışlık lastiklere geçiş yaptım. Bu aralar hava halen iyi gitse de Kasım ayında lastikçilerdeki yoğunluğa kalmamak için geçiş yaptım.
Üstünde fabrikasyon Bridgestone ER33 denen rezil lastiklerin diş kalınlığı iyice gitmiş, çöp oldukları için lastikçide bıraktım. Aracı satan kişi kışlık lastiğiyle beraber vermişti. Markası Matador Nordicca, çok az kullanmışlar, buna geçiş yapınca bile Bridgestone'un ne kadar dandik lastik olduğunu fark ettim. Kışlık lastik olmasına rağmen yol sesi acayip şekilde düştü. Arabadan daha fazla keyif alır oldum. Yazlık için şimdiden Falken Ziex aldım 2024 model tanesi 2800-TL'ye, yaza da inşallah onları kullanacağım.

Güle güle kullanın, değişim ve balans ücreti olarak çok iyi bir fiyata ödemişsiniz ben geçtiğimiz Nisan da yazlıklara geçerken otel hizmeti dahil 800 lira verdim (sök tak olmadan çünkü kışlıklarda orijinal jantı takılı halde) bu sene bakalım ne kadar olacak?

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Güle güle kullanın, değişim ve balans ücreti olarak çok iyi bir fiyata ödemişsiniz ben geçtiğimiz Nisan da yazlıklara geçerken otel hizmeti dahil 800 lira verdim (sök tak olmadan çünkü kışlıklarda orijinal jantı takılı halde) bu sene bakalım ne kadar olacak?
Teşekkür ederim.
Çoğu yerde şuan değişim ücreti 600-750-TL arasında Kayseri'de. Değişim yapan lastikçi amcamız hep makul fiyatlar veriyor, yıllardır da kendisine değiştiririz lasitkleri. Aslında kışlık için eski FD6'dan kalma Kormetal 16" jantlar vardı, onu depoda bulamadım aynı jant üzerine taktırdım. Kışlıkta da jant olunca kendim sök-tak yapıyordum lastikleri. Otel hizmeti ile değişim yaptıran arkadaşlar 1.000-TL ödedik dedi dün işyerinde.

Aracınız
Teşekkür ederim.
Çoğu yerde şuan değişim ücreti 600-750-TL arasında Kayseri'de. Değişim yapan lastikçi amcamız hep makul fiyatlar veriyor, yıllardır da kendisine değiştiririz lasitkleri. Aslında kışlık için eski FD6'dan kalma Kormetal 16" jantlar vardı, onu depoda bulamadım aynı jant üzerine taktırdım. Kışlıkta da jant olunca kendim sök-tak yapıyordum lastikleri. Otel hizmeti ile değişim yaptıran arkadaşlar 1.000-TL ödedik dedi dün işyerinde.
Yeni taktırdım, otel hizmeti ve değişim için 600 lira aldı, balans olmadığı için uygun oldu.

Aracınız
Civic FC5 2020

Havalar sıcak olduğu için lastik hamuruna zarar verebilir sıcak soğuk dengesi bilginiz olsun Kayseri de bile olsanız

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Sabah işe giderken 2-3 derece oluyor hava. Akşama doğru 15-16 gibi ama artık düşüyor sıcaklıklar, o kadardan bir şey olmaz.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Bugün aracın muayenesini yaptırdım. Geçtik gitti. İlgilenen eleman ne idi ya, ara gaz veriyor, patinaj çekiyor gaza geldi herhalde diğer araçlarda tık yok. :)
Araç çok olmasına rağmen yarım saatte herşey bitmişti. Güzel organize olmuşlar.
Ücret 1.821 TL.

Aracınız
On bin bakımını yaptırdık, aslında 14 bine yaklaşmış. Araç lifte alınıp ön takım kontrolü yapıldı, herhangi bir sorun görülmediği için yağ ve filtre değişimi yeterli oldu. Fiyatlar şöyle:
Yağ: Motul Eco-Nergy 5/30 (900 TL)
Filtreler: 650 TL
İşçilik: 400 TL
Kabaca 2 bin liraya bakımı halletmiş olduk.

Geri