Evet polo mu bilmiyorum ama, jetta icin olani gördüm bende..Bu polonun lipi degil mi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet polo mu bilmiyorum ama, jetta icin olani gördüm bende..Bu polonun lipi degil mi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende de aynısı olmuştu sanırım bu kronik. Yarım gün serviste kalmıştı. Şimdi yok, ama bir süre sonra tekrar etmeyeceğini kim garanti edebilir kibugun rot-balans ayarlarını yaptırdık ön takımı kontrol ettirdik.park ederken ön takımdan gelen seslerin ne oldugunu ögrendim.direksiyon mili mi ne varmiş onun yağlanmasi lazimmiş.zaman alır baya dedi geniş zamanda yapılması lazım dedi usta.yaptırmasanda hiç bir sorun teşkil etmez sadece o ses duyarsin başka hiç bir şeye zarar vermez dedi.o sesten başka hiç bir zarari olmaz dedi.
rot-balansdan sonra sanki biraz direksiyon sertleşti gibi geldi anlamadim ama :S
Bende de aynısı olmuştu sanırım bu kronik. Yarım gün serviste kalmıştı. Şimdi yok, ama bir süre sonra tekrar etmeyeceğini kim garanti edebilir ki
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Begendim farkli acilardanda foto gorsek..
Güzel olmuş fiyat nedir bende düşünüyorum bundan
montajı çok basit tampona akıllı vidalarla takılıyor.alttan yapıldığı için geri sökseniz bile delikler gözükmez hiç bir şekilde.ürün plastik kırılabilir birşey biraz dikkat etmek lazımBende dusunuyorum cok hos olmus fiyatı nedir acaba..birde montajı nasıl yapılıyor. Tampon deliniyomu..Kırılabikecek birsey mi..???
polo lipi olup olmadığı hakkında fi fikrim yok açıkcasıBu polonun lipi degil mi
Burası bagaj mı İsmail hocam?Arkadaşlar daha önce konusu oldu ama yine yazma ihtiyacı duydum.bugün makyajlı civic i olan arkadasımda da aynı sıkıntı var servise gidin hakkınızı arayın izole malzemesi sıkıntılı alt süngerinde değişmesini mutlaka isteyin ve degistirtin.
![]()
Abi arka koltuğu nasıl kaldırıyoruz? Birşey tam ortadan tutuyor ama anlamadımHayır arka koltuğun süngerin geldiği yer. Ama aynı sıkıntı bagajda da var [MENTION=1096]tekin[/MENTION]