Bugün Honda'nıza ne yaptınız?

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Kışın LPG araç sahiplerinin yaşadıkları durum hakkında :)

Bugün LPG bitti. Depoyu fulledim. Benzinde çeyreğin altına düştüğü için onuda yarıya çektik.
LPG 34 litre (23,49 TL.) 800 TL. (En son 42 gün önce almıştım.)
Benzin 15 litre (43,39 TL.) 650 TL. (En son 81 gün önce aldım.)
Hep şehir içinde kısa mesafe sakin kullandım. LPG'ye geçerken benzin geçiş kilometrelerini kaydettim.
Ortaya şu çıktı:
Benzin'den LPG'ye geçişte 72 defa kilometre kaydı olmuş. Toplam kilometre ise 72,3 çıktı. Ortalama 1 kilometre benzin ile sürüş gerçekleşmiş. LPG ortalama 8 çıktı. Kilometrede 1,9 TL.
Benzin için 15 litre aldım. Depo yarıya geldi. Benzin için önceki kayıtları da topladım. Sonuç 116 kilometre çıktı. Benzin ortalaması takriben 13,5 litre. Kilometrede 5,6 TL.

Aracınız
Pasta cila ile birlikte koltuk ve kapı kumaşlarının temizliğini yaptırdım. Yılların kirini attı emektar. Toplamda on bin lira ödedim.

Aracınız
Civic FD6 2011
Ben geçen pazar kaza yaptım 😐 Sağ çamurluktan vurdular durduğum halde hemde, neyseki araç içi kamera vs. vardı sokakta nerede kamera olacakta bulacaksın da ekspertize göstereceksin, %0 hata oranı ile aracımı kaskodan yaptırıtıyorum, üzücü bir durum tabii ki ama değer kaybı vs. dava açacağım, Allah herkese kazasız belasız araba kullanmayı ve karşısına çıkartacağı sürücününde akıllı olanını nasip etsin :)

Geri