Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de haklı. O dönemde çağrıda bulunup köpük ile çözüm üretmek bile bence çok amatörce. Bir de organize olup aynı fiyata da yapmadılar kimi 100 lira verdi kimi 1000 lira. Honda Türkiye zayıf. Ama bu Honda nın ayıbı değil Mercedes ve wv servislerde çok yakınlarımın yaşadıkları da hikaye gibi.Türkiye'nin sıkıntısı tüketici nin pasif olması örgütlenerek bir istekte bulunmak yok. Toplanıp birşey yapmaya kalksak ve net olsak karşımızda durma şansları bile yok. Biz hala bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayız.O dönemde honda müşterilerine bu konu hakkında hiç yardımcı olmadı . Hatta şikayetlere dönüş bile yapmadı. Sosyal medyada gündem oldukca nice sonra tamam getirin bakalım demek zorunda kaldı. Hondayı severek kullanıyorum ama maalesef honda Türkiye bana hiçbir zaman güven vermedi.
Adam sonuna kadar haklı.
Hocam çözdüler. Kimi servis getir 100 liraya yapacaz dedi kimi servis 1500 lira çekti. Böyle saçma bir çözüm işteSonucu ne oldu acaba bu işin onu merak ediyorum.
Çözüldü, halledildi falan yazıları gördüm bir kaç yerde ama net sonuca dair bir şey bilmiyorum.
Var mı bilen ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.