Çalışmama problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wyt23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2019
Değerli forumdaslar, 2019 makyajlı Eco exetuve 62800 km'de civic aracım bu gün durduğum yerde tekrar çalıştıramadim. Mars almıyordu, marş alıyor ama araç çalışmıyor, akü için yol yardımı çağırdım akü sağlam dediler. Servisi aradım yol yardımı çekici yönlendirdi, aracı servise çektim. Servisin kapısında aracı yoldan çekeyim diye ustanın biri bilmeden biniyor, baktım araç çalıştı:( Servis yine de bakalım dedi yarın bakacaklar.
Sorumu sorayım: Herhangi bir şey çıkmazsa çekici ücreti ile ilgili ne yapılacak. Bana söylenen garanti kapsamında bir arıza ise çekici ücreti bizden ama değilse 8 km için yaklaşık 500 lira gibi bir ücret çıkar.

Ad Soyad
YUSUF YALÇIN
Aracınız
Civic FC5 2019
Arıza tespit edildi, yakıt pompası değişecek. Teşekkürler değerli yorumlarınız için iyi bayramlar kazasız belasız sürüşler dilerim.
hocam merhaba, aynı arıza benim de başıma geldi, 1 gün önce serviste benzin pompası değişti, ama bugün sabah marşa bastım araç çok zor çalıştı, marşa basıp gazı pompalayınca ancak çalıştı. sizde böyle bir durum tekrar etti mi acaba

Geri