Ucuzluktan ölecez, ucuz mal her zaman bize en uygunu olmuyor, bende gidip Silbak, Vette, Silgeç marka silecek alıp takmayı biliyorum ses yapsa neyse, camı çiziyor cam çizgi çizgi oluyor ondan sonra seryum oksitle temizlenir mi yoksa camı mı söküp değiştirsek mi? gece ışığı dağıtıp o haliyle başımızı derde sokar mı? kaza yaptırır mı ?Uygun fiyatlı ürünlerde bu gıcırtı sesi zamanla kaçınılmaz ortaya çıkıyor.
Muhtemelen fiyatı orjinale yakın veya üstünde olduğu için getirtmemişlerdir diye düşünüyorum.
Benzeri şekilde yurtdışında BOSCH’un yarı seramik balataları da mevcut ancak ülkemiz piyasasında satılan balataları hep metalik uygun fiyatlı versiyonlar.
dedıgım gıbı Bosch un lastik leri aynı aparat farkı uzunluk farkı fiyatı belırlıyor telli olan ile muz tipli olanın lastikleri aynı yani sırf para tuzagı benim tavsıyem sılecekler öldü mü lastikleri değiştir ip devam etmekBence mantık olarak camı çizen lastik olamaz camda biriken toz ve pislik çizer gibi bu yüzden ön cam kirliyken çok silecek kullanmamak gerekiyor. Ayrıca bende geçen sene rbw almıştım sadece bir kış iş görüyor, amcada civic hb var oda rbw almış ama onun cam bombeli diye olmamıştı bana vermişti bu sene yine rbw taktım, kötü silmeye başlayınca bende bosch yada daha kaliteli bir şey varsa ondan almayı düşünüyorum. Gerçi önceki araçlarımda bosch eco ve aerotwin kullanmıştım onlarda 1 senede bozulmuştu İzmir’de çok güneş alıyor arabalar.