Benim ortalamam 8-8.5 lt , yolun çoğu otoban, 150-160 km/h. Bir kere ortalama 80lm/s ile 100 km gelmiştim ve 4.3lt/100km yapmayı başarmıştım 

Gaziantep silifke arası fc5 rs genelde otoban 140 sabitledim 6.7 yaktı ama 120 sabitte 6.5 yaktı fazla basmadan 5.8 de görmüşlüğüm var ne kadar köfte o kadar ekmek yani hız=tüketim sabırlı olup 80 90 la gidebilsek dizel araç gibi yakacak araç bence aslan besleyen yemini bazen düşünmemeli[emoji39] benzin fiyatı yüksek olsada
POCOPHONE F1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu ekranda yazan; bu sürüş, gezi a kaydı, bir önceki, 2. ön izleme ve 3. ön izleme tam olarak nedir acaba? (Gezi A kaydı hız göstergesindeki ile aynı değeri gösterdiğine göre birbiri ile bağlantılı sanırım)90-100 bin km arasındaki ortalama tüketimim bu şekilde.
5.9 litre memlekete git gel çoğunlukla uzun yol olduğu için düşük baya.Ekli dosyayı görüntüle 269008
Şimdi anladım mantığını, çok teşekkürler..Trip A ve B şeklinde iki seçenek var. Ben bakımı yaptırdım mı trip A'yı sıfırlayıp 3000 km civarlarında bekliyorum tekrar sıfırlıyorum. O zaman bir önceki sürüş kısmına kaydediyor.
Trip B kısmını da her yakıt alışımda sıfırlıyorum depolar arası kaç lt yaktı vs incelemek için.
A sıfırlandı mı buraya kaydediyor B sıfırlandı mı kaydedilmiyor. @Cemsevim
1.5L Motorla aslan olunmaz hocamGaziantep silifke arası fc5 rs genelde otoban 140 sabitledim 6.7 yaktı ama 120 sabitte 6.5 yaktı fazla basmadan 5.8 de görmüşlüğüm var ne kadar köfte o kadar ekmek yani hız=tüketim sabırlı olup 80 90 la gidebilsek dizel araç gibi yakacak araç bence aslan besleyen yemini bazen düşünmemeli[emoji39] benzin fiyatı yüksek olsada
POCOPHONE F1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.