Civic Brembo Fren Hakkında

@Vtec_li Hayırlı olsun deneyimlerinizi bekliyoruz (y)

Bu balatalar brembo'nun meşhur racing versiyonları değil, brembonun aftermarket pazarında yer edinme amacıyla ürettiği standart diskler ve balatalardır.
Kullanıcısını üzmez ancak diğer balatalardan çok çok üstünde değil diye hatırlıyorum, kalite olarak TRW, Ferodo, Bosch gibi markaların aftermarket ürünleri ile aynı kalitede olması lazım.
@Vtec_li'nin kullanıcı deneyimleri ile daha net sonuçlara ulaşabiliriz umarım.

Şimdilik rodaj süresinin geçmesini beklemeliyim,daha sonra iyice belli olacaktır herşey. Şu an gayet sessiz ve konforlu bakalım ilerleyen zamanda nasıl seyredecek.

>

Deliklilerle kıyaslanmamalı zaten. Standart sınıfta dahi trw den iyi olduğu biliniyor.
Bu balatalar brembo'nun meşhur racing versiyonları değil, brembonun aftermarket pazarında yer edinme amacıyla ürettiği standart diskler ve balatalardır.
Kullanıcısını üzmez ancak diğer balatalardan çok çok üstünde değil diye hatırlıyorum, kalite olarak TRW, Ferodo, Bosch gibi markaların aftermarket ürünleri ile aynı kalitede olması lazım.
@Vtec_li'nin kullanıcı deneyimleri ile daha net sonuçlara ulaşabiliriz umarım.

>

Fren rodajı ile ilgili kendi aracımda değişim sonrası bu videodaki tekniği uygulamıştım, çok kısa sürede balataların tutuş gücü kendine gelmişti.
Fren rodajını merak edenler için linkini koyuyorum,

Geri