İş yerinde hondacılar artıyor. 9 kişi olduk. 6 fc5 2 fd6 1 crv Ekli dosyayı görüntüle 250219Ekli dosyayı görüntüle 250220
ASUS_Z00AD cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
İş yerinde hondacılar artıyor. 9 kişi olduk. 6 fc5 2 fd6 1 crvEkli dosyayı görüntüle 250219Ekli dosyayı görüntüle 250220
ASUS_Z00AD cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
ARACIM 25 MART 2018 TARİHİNDE TRAFİĞE ÇIKMIŞTIR. HATASI BOYASI ÇİZİĞİ YOKTUR. ALDIĞIM GÜNDEN İTİBAREN KAPALI GARAJDA MUHAFAZA EDİLDİ. ARKA KOLTUKLARA 5-10 DEFA OTURULDU. AMBALAJLARI ETİKETLERİ ÜZERİNDE DURUYOR. FABRİKASYON LPG SİSTEMİ VARDIR. LPG TANKI GÖSTERGESİ ARACIN KENDİ GÖSTERGESİNİN İÇİNDEDİR.YAKITI OLDUKÇA EKONOMİKTİR.
BİR DEPO LPG İLE (110-115 TL) 410 KM YOL YAPTIM.
ARAÇ EN FUL EN DOLU OLAN ECO EXECUTİVE PAKETİDİR. ARTI OLARAK BAYİDEN TESLİM ALIRKEN 5BİN TL DEĞERİNDE ORJİNAL HONDA AKSESUARLARI EKLETTİM. CAM FİLİMİ, ÖN-ARKA TAMPON EKLERİ, BOYA KORUMA, KAPI ÇITALARI ve DAHA BİRÇOK ARTISI MEVCUTTUR. ACİL OLARAK SATMA İHTİYACI OLUŞTU. PAZARLIK SÜNNETTİR. HAYIRLISI OLSUN
Benim CIVIC'ime bulaşmaBana enteresan gelen bir bilgiyi burada paylaşayım dedim, Amerika ve İngiltere'de Civic fanları enteresan bir sticker yapmış ve bayağı bayağı satışta
2x WARNING DON'T MESS WITH MY CIVIC JDM Sticker Decal : Amazon.co.uk: Automotive
2x WARNING DON'T MESS WITH MY CIVIC JDM Sticker Decal : Amazon.co.uk: Automotivewww.amazon.co.ukAmazon.com: Hiweike Warning Don't Mess With My Civic Japanese Vinyl Decal Laptop Car Truck Bumper Window Sticker: Kitchen & Dining
Buy Hiweike Warning Don't Mess With My Civic Japanese Vinyl Decal Laptop Car Truck Bumper Window Sticker: Everything Else - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
Ekli dosyayı görüntüle 251257