Bu konu bence daha detaylı ele alınmalı, Allah kimseye kaza bela vermesin
Bu konu bence daha detaylı ele alınmalı, Allah kimseye kaza bela vermesin
1950'lerin Alman efsanesi Opel Kapitan
Bende canlısını yıllar önce görmüştüm. Hollandalı bir kişi Türkiye'de samanlıktan çıkarttığı bir aracı yurt dışına götürmek için uğraşıyordu.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mevsimin ilk karı Ardahan'a düşmüş Kış geliyor gibi
Son dakika! Bir kar sürprizi daha.... Dikkat! Meteoroloji uyardı
Meteoroloji Doğu Karadeniz kıyılarında, Sinop, Artvin ve Ordu çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde sağanak beklendiğini, bölgenin yüksek kesimlerinin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağını duyurdu. Öte yandan Rize'nin Çamlıhemşin, ...www.hurriyet.com.tr
Paçalıkları biran önce takmam lazımİzmir'de serinledi, kış geliyor.
Paçalıkları biran önce takmam lazım
Ayrıca sol ön amorsitör körüğü de yırtık, yağmurlar başlamadan onu da değiştirtmem lazım
İşim çok
Kolay gelsinKışa hazırlık
Benim de kasko ve sigortanın tarihi geliyor, bakalım ne kadar çıkacak
Kolay gelsin
Unutmadan 50 lira fazla olsun ama kaskoyu İMM'si yüksek (bence en az 250bin hatta garanti olsun diye 500bin) ve cam muafiyetsiz yaptır hocam, muhtemelen dikkat ediyorsunuzdur ama ben yine hatırlatayım dedim
Hocam şehrine göre değişmekle birlikte yüksek ihtimal sabit kalır gibi geliyorTeşekkürler hocam size de kolay gelsin.
Hocam genelde dikkat ediyorum ama bu yıl fiyatı çok merak ediyorum, ilk yıl 2017 hasarsızlık indirimi olmadan 1050 TL verdim, ikinci yıl %30 hasarsızlık ile 1450 TL, şimdi hasarsızlık %40 ile fiyat sabit mi kalacak aşağıya mı yukarıya mı hareket edecek