Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam orada canım sıkan Silecek suyu dolu olmasına ragmen silecek suyu yazmışlar ya. orada fark etmedim. insanları biraz enayı yerine koymaları canımı sıktı. birdahakin detaylı bakacam.
Hocam orada canım sıkan Silecek suyu dolu olmasına ragmen silecek suyu yazmışlar ya. orada fark etmedim. insanları biraz enayı yerine koymaları canımı sıktı. birdahakin detaylı bakacam.
Hocam benim 10k bakımında cam suyu sizinki gibi fatura edilmişti, depo dolu diye cam suyunun kutusu açılmadan arabaya bırakmışlardı, konuyu dile getirirseniz cam suyunu verirler
Benimde 10 bin bakımı yaklaştı.Eskişehir demi yaptırsam Konya'da mı yaptırsam bilemedim.Tavsiyeleriniz ne olur ? Servislerde motora koydukları yağ ne marka mesela ? Eneos düşünüyorum kendim mi alsam bilemedim.
Ben Ankara'da yaşıyorum ama forumdan takip edebildiğim kadarıyla Konya toros ile ilgili genellikle olumsuz yorumlar okuduğumu hatırlıyorum. Bir araştırmanızı öneririm.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.