Castrol magnetic stop start mi kullandilar
Abi onu hatırlamıyorum,magnatec olduğunu hatırlıyorum, yolum düşerse bakarım.
Castrol magnetic stop start mi kullandilar
Abi onu hatırlamıyorum,magnatec olduğunu hatırlıyorum, yolum düşerse bakarım.[/QUOTE
]
tesekkur ederim herhande bende cikaram garantiden 2015 otomatik aracimi 15 yildir honda da mekanikte calisan arkadasa emanet edecem
Arkadaşlar Ayışığı servisinin 710 TL fiyat çektiği 40.000 bakımını işçilik ve parçalar dahil 200 tl ye yaptırdım.Yer ümraniye sanayi.
Bu arada arabanızın çekişinde azalma yoksa, yakıt sarfiyatı artmadıysa ve çok sesli çalışmıyorsa subap ayarına gerek yok.Boşa para kaptırmış olursunuz.İlla 40.000 km'ye geldi diye ayar yapılmaz bilginiz olsun.
Bende dün baktım ama net bişey bulamadım Turgut hocam.[MENTION=6]Trust[/MENTION] İsmail hocam sorunca merak edip konuyu geri dönük inceledim
Genel yaptırmamış yaptıranda var ama
Hocam yakıtından memmunsan bunu anlamak için basit bir yöntem var. Motor sıcakken vitesi boşa alıp gaza bas ve 5000 d/dk ya kadar gaza bas ve bırak. Devir saatin 800d/dk da sabit kalıyorsa gerek yok. Ama gazdan çektiğinde devir saatinde dalgalanma oluyorsa subap ayarına ihtiyaç var. Tabi yakıt harcamanız çok önemli burada.Bende dün baktım ama net bişey bulamadım Turgut hocam.
Benimde bakım geldi çattı ben bi ihtiyaç hissetmiyorum ama Honda her 40 bin de bir yapılsın diyor fiyatı da 150 200 arası servise göre değişiyor. Sanırım yaptıracağım sanada ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim