Subap contasi cok ısınmadan dolayi deforme olabiliyormuş. PO hakkinda bilgim yok açıkçası.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada servisten aradilar musteri memmuniyeti icin. Yagin markasini sordum petrol ofisi oldugunu belirttiler. Bende cok pahali oldugunu soyledim. Honda turkiye belirliyormus fiyatlariSubap contasi cok ısınmadan dolayi deforme olabiliyormuş. PO hakkinda bilgim yok açıkçası.
Bu arada servisten aradilar musteri memmuniyeti icin. Yagin markasini sordum petrol ofisi oldugunu belirttiler. Bende cok pahali oldugunu soyledim. Honda turkiye belirliyormus fiyatlari
Hocam bu arada subap ayarından sonra fark hissettiniz mi?Subap contasi cok ısınmadan dolayi deforme olabiliyormuş. PO hakkinda bilgim yok açıkçası.
Abi kutusu öyle ya. İçine dolduruyorlar ne buldularsa...Hocam 10k ve 20k bakımında markası honda olan yağı gözümün önünde koydular![]()
Arkadaşlar Ayışığı servisinin 710 TL fiyat çektiği 40.000 bakımını işçilik ve parçalar dahil 200 tl ye yaptırdım.Yer ümraniye sanayi.
Bu arada arabanızın çekişinde azalma yoksa, yakıt sarfiyatı artmadıysa ve çok sesli çalışmıyorsa subap ayarına gerek yok.Boşa para kaptırmış olursunuz.İlla 40.000 km'ye geldi diye ayar yapılmaz bilginiz olsun.