sirua35
0
Öyle oldu ustam Ses soluk cıkmayınca Akıl akıldan üstündür deyip yaptık bişeyler İnşallah olmuştur
Kusura bakma görememişim ya. Ben servisin kapı basamakları için çektiği hattan çaldım. resimlerde görebilirsiniz.
Öyle oldu ustam Ses soluk cıkmayınca Akıl akıldan üstündür deyip yaptık bişeyler İnşallah olmuştur
Fotolar sağlam ama ilk mesajdaki video silinmiş.Bu sayfada yüklenen video ve fotolar açılmıyor konu eski oldugundan mı admin?
G3421 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yok üstad fotoda açılmıyorFotolar sağlam ama ilk mesajdaki video silinmiş.
Fotolar bende açılıyor, bağlantınızı veya giriş yönteminizi kontrol edin. Silinmiş olsa hiç kimsede görünmez.
Ben kullandım onlardan hocam çakmaklık kısmını kesip kontağa bağlamıştık.Bende yarın ayak altı aydınlatma yaptırıcam. Ama ben kapılara bağlama yerine far sigortasından almak istiyorum. Amacım gece yolculukta sürekli yansın. Ayrıca bir anahtar ile kısıp açma yada sürekli kapalı konumda olmasını düşünüyorum. Sizce bu şekilde sürekli yanınca sorun olur mu.
Bide n11 de falan satılan çakmaklık tan beslenen kumandalı cihazlar var 49 lira cıvarında onlar nasıl olur kullanan varmı acaba.
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Güzel olmaya olmuş. Lakin ben sadece kapıları açınca açılacak ve kapatınca kapanacak şey için uğraşmak istemiyorum. Pazartesi yapacağımız projede iki duy sistemi ve iki kaynak kullanmayı düşünüyorum. Yani kapıları açınca tavan lambası ile yanacak ama kapılar kapanınca onun yarısı kadar bir ışıkla yanı fara bağlı olarak loş yanacak. Böylece hem göz almayacak hem ısınmayacak hemde ambians sağlayacak. Bakalım pazartesi ustam bu işe ne dicek ama bence mümkün. Bu sistem mercedes ve passat higline serilerinde de var confort olanlarda yok.Bu da benim yapmis oldugum uygulama