Aydınlatma renk olarak gün ışığımı hocamBu da benim yapmis oldugum uygulama
G3421 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aydınlatma renk olarak gün ışığımı hocamBu da benim yapmis oldugum uygulama
Beyaz renk hocam. Paspaslar bej olduğu için öyle görünüyorAydınlatma renk olarak gün ışığımı hocam
Kaç led var hocam nasıl bir led kullandınız bayağı parlak duruyor kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum bende yaptım tesisatı çektim tam iş tmm derken şerit led lehimlerinden koptu dışarıda çıkamıyoruz yasak Erzurum dan slmlarBeyaz renk hocam. Paspaslar bej olduğu için öyle görünüyor![]()
A.s.Kaç led var hocam nasıl bir led kullandınız bayağı parlak duruyor kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum bende yaptım tesisatı çektim tam iş tmm derken şerit led lehimlerinden koptu dışarıda çıkamıyoruz yasak Erzurum dan slmlar
Video koyma beceremedim tavan lambasından aldım elektriği lambayla eş zamanlı olarak yanıp yavaşça sönüyor yapımı bence kolay oraya buraya boşa harcamayınız sevgili gurubum sadece 6tl ve 4-5 saatlik çalışmaydı benim gibi acemi için bileBugün ki emeğimEkli dosyayı görüntüle 258811
Elinize emeğinize sağlık güzel olmuş.Video koyma beceremedim tavan lambasından aldım elektriği lambayla eş zamanlı olarak yanıp yavaşça sönüyor yapımı bence kolay oraya buraya boşa harcamayınız sevgili gurubum sadece 6tl ve 4-5 saatlik çalışmaydı benim gibi acemi için bileEkli dosyayı görüntüle 258815Ekli dosyayı görüntüle 258816Ekli dosyayı görüntüle 258817
SüperVideo koyma beceremedim tavan lambasından aldım elektriği lambayla eş zamanlı olarak yanıp yavaşça sönüyor yapımı bence kolay oraya buraya boşa harcamayınız sevgili gurubum sadece 6tl ve 4-5 saatlik çalışmaydı benim gibi acemi için bileEkli dosyayı görüntüle 258815Ekli dosyayı görüntüle 258816Ekli dosyayı görüntüle 258817
Herkese merhaba
Basit paspas aydinlat montajimi tamamladim enerjiyi 15 amperlik bi sigortadan saseyi ise tavan aydinlatmasindan aldim montaj cok ama cok basit.. İki tarafa serit led (3lu) karsidan karsiya kablo gecirmek icin klavuz antigron kablo kullandim..Yapacaklar icin videoda cektim
Herkese kolay gelsin.dusundugumden daha kolay oldu diyebilirim.fotograf ve video benden yorumlar sizden..
![]()
![]()
![]()
bunu karsidan karsiya gecirmek icin kullandim![]()
![]()
oradaki yesil kablo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk