- Ad Soyad
- Emirbey26
- Aracınız
- Civic FB7 2015
@M.Akif Ozturk Aldim fakat ucretini henuz odemedim. Tereddutte kaldim.
Hocam önceki videolardaki sahteye çok benziyor, onda da kutunun üstünden Honda Türkiye ve Made in Japan yazıları ile birlikte TSE logosu mevcuttu, sizin fotoğraflarını çektiğinizde de öyle@m2hamid hocam sen ne diyorsun bu ise. Hava filtresinde baya yardimci olmustun.
Parçacılarda farkında değiller hocam inanın@m2hamid hocam ben de ayni dusuncedeyim. Aldigim parcaciya yetkili servisten 480 e orjinallerini alacagimi soyleyip bunlari da kendisine iade edicem. Ve yetkili servisten alicam. Bana bunlari 400 e vermisti. Adam beni kovacak artik
Hocam siz orjinal parça aradığınız için durum böyle, piyasada orjinal parça yok, bizzat Honda Türkiye vermiyor çünküBir daha tövbe olsun. Yetkili servisten baska biyere gitmeyecegim fazla aliyorlar ama en azindan hakkini veriyorlar. Orjinal parcaya dair hicbirsey kalmamis. Hersey cakma imitasyon fake falso ne derseniz.
Ben Çin'den aldım bujileri şu anda bi fark yok yakıt değerleri aynı cekmeme gibi bı sorun Yok.ayni bujiyi adam 250 ye bırakırım demişti ben 90 liraya aldım.ama gönül ister orijinal olsun.Bi ara çıkartıp bakmayı düşünüyorum ne halde diyeBir daha tövbe olsun. Yetkili servisten baska biyere gitmeyecegim fazla aliyorlar ama en azindan hakkini veriyorlar. Orjinal parcaya dair hicbirsey kalmamis. Hersey cakma imitasyon fake falso ne derseniz.