kampanyalı fiyat ile serviste bujileri toplam560,00tl ye değiştirdim.
kampanyalı fiyat ile serviste bujileri toplam560,00tl ye değiştirdim.
BUJİ SILZKR(ECO) (12290R2CT01)(4ADET) 473TL + işçilik 85TL honda boraİşçilikle beraber mi sadece parça ne kadar ve nereden aldınız
Markası ne lpg için olan mı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bunlar da çıkanlarDersimi çalışıp servise telefon açtım. Sahte parça konusu hep aklımda olduğu için risk almadan servise üç kuruş fazla vermeyi göze aldım doğrusu. Telefonda plaka isteyip şasi numarasını buldular ve 137 lira tane fiyatı verdiler. NGK marka istediğimi söyledim. %20 bakım kampanyası kapsamında işçilik de hesaba katılıp 480 fiyat verdiler.
Servise geldiğimde sistem bana şasi numarasına göre NGK gösterdiği halde parça kodunu girince karşıma Denso marka buji çıktı.
Bu markanın kodu aklımda değil ama sonu S ile bitiyordu ve LPG uyumlu olduğundan emin olamadığım için kontrol ettirmeye çalıştım. Bendeki araç Eco değil ve sistemde de parçalar benzinli için görünüyor zira.
Eco araca takılan parçayı sordum. Başka arabanın plakasına farklı kod çıktı. Onu getirdiler ve tahmin ettiğiniz gibi bu NGK DS! Çocuklar bunu FC5 arabalara taktıklarını söylediler.
Honda fabrikasından servislere gönderildiğini öğrendiğim bu parçaları istedim: tanesi 150 liraya çıktı, kabul ettim.
İşçilik dahil hepsi 530₺!
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hocam nihayetinde istediğiniz koddaki bujiyi bulmuşsunuzDersimi çalışıp servise telefon açtım. Sahte parça konusu hep aklımda olduğu için risk almadan servise üç kuruş fazla vermeyi göze aldım doğrusu. Telefonda plaka isteyip şasi numarasını buldular ve 137 lira tane fiyatı verdiler. NGK marka istediğimi söyledim. %20 bakım kampanyası kapsamında işçilik de hesaba katılıp 480 fiyat verdiler.
Servise geldiğimde sistem bana şasi numarasına göre NGK gösterdiği halde parça kodunu girince karşıma Denso marka buji çıktı.
Bu markanın kodu aklımda değil ama sonu S ile bitiyordu ve LPG uyumlu olduğundan emin olamadığım için kontrol ettirmeye çalıştım. Bendeki araç Eco değil ve sistemde de parçalar benzinli için görünüyor zira.
Eco araca takılan parçayı sordum. Başka arabanın plakasına farklı kod çıktı. Onu getirdiler ve tahmin ettiğiniz gibi bu NGK DS! Çocuklar bunu FC5 arabalara taktıklarını söylediler.
Honda fabrikasından servislere gönderildiğini öğrendiğim bu parçaları istedim: tanesi 150 liraya çıktı, kabul ettim.
İşçilik dahil hepsi 530₺!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hemde LPG için olan versiyonu da değildi138.932 km
Benimle olduğu süre içinde sorun çıkmaz, yakıt ve motor rejimi daha düzenli olur umuyorum.Hemde LPG için olan versiyonu da değildi
Maşallah diyim hocam, yenisi daha uzun ömürlü olur inş![]()