Kaleye sessiz diyorlardı kale deneyin hem de ucuz
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Trw alın orjinal. Diskleri de tornalatın düzgün olsun. Bakır katlılı gres yağ da kullandırın. Bu şekilde pek sıkıntı olmaz.ustam pekı dısk bosh buna uyumlu ses cıkarmayacak balata hangısı önerin ucuz yollu
Telin amacı balata bitmeye yakın diske sürterek ses vermesini sağlar. Buda size balataların değişim zamanın geldiğini hatırlatır. Elektronik değilde fiziksel bir uyarı olarak düşünebilirsiniz. Tel Olmaz isede sıkıntı yok. Arada bir dışardan balata kalınlığını kendiniz kontrol edebilirsimiz. Bitmiş balatayı görürüseniz kıyaslamanız daha kolay olur. Daha yeni değiştirdim. Arka balatalardan ses geliyordu. Meğerse bitmiş. Bizde değiştiriverdik.merhabalar balatalardaki tel ne işe yarıyor acaba? ben tel olmayan trw aldım sıkıntı olurmu ilerde şimdilik bişi yok?
Hocam @barbi28 in bahsettiği balataların ses yapmasını önlemek için konular sıkıştırma telleri,Telin amacı balata bitmeye yakın diske sürterek ses vermesini sağlar. Buda size balataların değişim zamanın geldiğini hatırlatır. Elektronik değilde fiziksel bir uyarı olarak düşünebilirsiniz. Tel Olmaz isede sıkıntı yok. Arada bir dışardan balata kalınlığını kendiniz kontrol edebilirsimiz. Bitmiş balatayı görürüseniz kıyaslamanız daha kolay olur. Daha yeni değiştirdim. Arka balatalardan ses geliyordu. Meğerse bitmiş. Bizde değiştiriverdik. Ekli dosyayı görüntüle 254714
Faaliyet ayn-ı lezzettir.
Hocam @barbi28 in bahsettiği balataların ses yapmasını önlemek için konular sıkıştırma telleri,
Sadece önlerde mevcut ve yan sanayi balatalarda bu tellerin oturacağı yuva yok, matkapla açılıp takılması faydalı ama çoğu usta uğraşmıyor
Bu şekilde telsiz kullanan çok kişi var, ses yapma potansiyeli dışında bir zararı yok bence.
Ekli dosyayı görüntüle 254715
otosupermarket.com dan alın Ordan alısverıs yapıyorum guvenılırBenim ön disk ve balatalari da değişim vakti yaklaştı. Geçen hafta Honda Mutluhan 1430 TL fiyat çekti. Ben de dışarıda fiyat arayisindayim. Çok bariz fiyat farklılıkları var. İnanın kafam karıştı. Neden bu kadar fiyat farkı var anlamakta sorun yaşıyorum...
ASUS_Z012D cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.