aburakd
0
Ferodo iyi değil pek sanırım hocam..!
Forumda alıp da bir 10-15binde bitiren var. Bu bakımdan trw balatalar epey iyi ve uzun ömürlü balatalardır.
Hımm teşekkürler. Değerlendirmeye alacağım
Ferodo iyi değil pek sanırım hocam..!
Forumda alıp da bir 10-15binde bitiren var. Bu bakımdan trw balatalar epey iyi ve uzun ömürlü balatalardır.
Bu trw lerde tel var mı acaba? Ya da nasıl takıyorsunuz? Bitince ses gelmesi için.... Matkapla vs deliyorlarmış herhalde.
Bu balatayı yanlış hatırlamıyorsam @w0lkan hocam kullanıyordu, onun kullanıcı görüşüne başvurmak lazımSelamlar Arkadaslar, Fren balatalarım %40 civarı ömrü kaldıgını söyleyebilirim ‘Feredo’ için. Henüz 8 k km önce ön arka takım 380 liraya almıştım internetten. Frenleme iyi ama asırı yumusak ve toz yapıp frenlerin erken bitmesine sebep oluyor. Arastırmalarım sonucunda FK7 kasaların orijinal üreticisinin “ATE” marka oldugunu buldum. FB7 için bu balataları buldum fiyatlarıda iyi tabi ama sizce yetkili servis yerine en mantıklısı bunlar mı ? En son balataları cıkardıgımda orijinalinde önlerde fren pimleri vardı onlar önemli değil ama arkalarda da el freni için merkez vardı şimdi bu “Ate” de gördüm arka el fren merkezini. “”Feredo” düz balata.
Yetkili serviste balata değişimi yapan arkadaslar da fiyatlarını yazabilir mi ?
Buldugum balatalar bunlar ;
Ate Honda Civic 9 Arka Fren Balatası Sedan Fb7 2012-2016 https://www.hepsiburada.com/ate-hon...12-2016-p-HBV00000OFGTF?magaza=Otosupermarket
Fren Balatası Modelleri ve Fiyatları - n11
Fren Balatası ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Fren Balatası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.