Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Civic FB7Civic FB7 orjinal silecek bilgileri Mitsuba
Ben 1 takım RBW - 15 TL kargo dahil aldım.
1 takımda BOSH AEROTWİN aldım. Bosh 65*55 olan 65 TL idi ama 70*57,5 olana 74,42 TL verdim. N11 den aldım.
RBW yi taktım. cam suyunada Autokit Cam Suyu Şampuanı koydum 3 hafta oldu, çok memnunum. Bakalım ne kadar gidecek. Sonra BOSCH ları takacağım.
Yalnız belirtmeliyim BOSCH tank gibi sağlam boru şeklinde bir kutuda geldi. RBW ise karton ince bir ambalaj dışına havalı naylon sarılı olarak gönderdiler.
Bencede çok piyasada 30 lira civarı bulunabilir ama kısa süre sonra rahatsız edici sesler yapmaya başlıyor orjinal ürün uzun yıllar sorunsuz kullanılıyor. Tabi tercih sizin
Orjinal ürün pekte düşündüğünüz gibi uzun gitmiyor bence. Bende 1,5 yılda aşınmalar başlamıştı, serviste silecek lastikleri 90 tlye değişti ama sonrasında yine 2. kışta silmemeye başladı. Bende ucuz ürünlere yöneldim şimdi bakalım nasıl olacak
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.