Hocam sonuç ne oldu ayni dert benim araçta da var eğer düzeldi ise bende yapayım veya yaptırayımmerhabalar arkadaslar yarın sabah aracı servıse bırakıyorum sunrooftakı ses problemı ıcın arac 2 gun servıste kalacak.. kayserıdekı servısin cozum bulunduguna daır mesajını daha once mesajımda yazmıstım sonuctan sızlerı haberdar ederım
yok kardesım maalesef duzelmedı 2 gun sonra ses aynı sekılde tekrar olustu ben de satıp 2016 fb7 aldım sukur onda da oyle bırsey yokHocam sonuç ne oldu ayni dert benim araçta da var eğer düzeldi ise bende yapayım veya yaptırayım
MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kesin çözüm bu galibayok kardesım maalesef duzelmedı 2 gun sonra ses aynı sekılde tekrar olustu ben de satıp 2016 fb7 aldım sukur onda da oyle bırsey yok
Hocam çok sağol bilgi paylaşımı için. Çok mantıklı duruyor uygulaman. inşallah benim araçta da işe yarar. Peki sunroof camını tek seferde takabiliyor musunuz. Ben çok uğraştım da. Kolay bir yolu var mıdır. Tekrar teşekkürler.@tarumatsu teşhis doğru bende çok uğraştım. Sol tarafın rayı arabanın tavanı esnedikçe birbirine deyiyor ve araya toz da girince tıkır tıkır ses geliyor. Bu ses için 3 defa servise gittim yaptıkları fitili temizleyip mekanizmayı yağlamak tabi hiç bir işe yaramıyor ses yine devam ediyor. Ben sol tarafın rayı ile tavan sacı arasına küçük bir sünger koydum fotoğraftaki tarihten sonra hiç ses yapmadı. İsaretledigim yere ulaşmak için önce su gider oluğu var günesligi açtıktan sonra sol ve sağ tarafta tırnaklara basarak çıkardıktip süngeri koyabilirsiniz. Bu parçanın da fotoğrafını ekliyorum. Denemenizi tavsiye ederim. Ekli dosyayı görüntüle 250672Ekli dosyayı görüntüle 250673
MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.