valla rakamlar uçmuş hocam. beni direkt +1 olarak ekleyinBunu katılım sayısı belirleyecek
6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
valla rakamlar uçmuş hocam. beni direkt +1 olarak ekleyinBunu katılım sayısı belirleyecek
Merhaba,10000 bin bakımına giden arkadaşlar varsa neler değişiyor ve fiyatı nedir paylaşabilirmi?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
@ywzckr Motor temizleme ve sözde motor koruma muhabbeti olabilir, eğer oysa gereksiz para verilecek bir şey değil.
O motor temizleme bildiğim kadarıyla içine bir madde atıyorlar motorun içindeki kalan maddeleri falan temizliyorlar. Motorun dış temizliği değil yani.Hocam eger oysa soylemediler bilsem yaptirmazdim kesinlikle.
O motor temizleme bildiğim kadarıyla içine bir madde atıyorlar motorun içindeki kalan maddeleri falan temizliyorlar. Motorun dış temizliği değil yani.
COR-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Haklısınız vallahi garanti var diye bakım çok masraflı oluyor. Ama sonuçta hangi arabayı alsanız bakım masrafınız olacak o şekilde düşünün. 500 vermek var 1000 vermek var. Bir de her 10 binde. Bari 15 bin olsaymış keşke.Hocam bunu 10 binde ilk bakimda motorda ne maddesi kalacak ki temizliyorlar 20-30 binde bir olsa anlarim. Neyse hocam gecirdiler 20 bine ozel servise giderim sanirim ben cunku kasko sigorta bakim derken 5 bin veriyoruz arabaya yillik yazik gercekten.