Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün tekrar fiyat aldım dizel fc5 10000 bakımı için. 1250 tl fiyat verdiler. Polen ve hava filtresi hariç sadece yağ filtresi ve yağ için 880 diyorlar. Yağ 300 tl yağ filtresi 80 tl olsa ( ki piyasa da en yüksek rakam bunlar) 500 tl işçilik mi alınır bir yağ değişimi için? Vallahi garanti maranti dinlememe az kaldı. Adamlar resmen söğüşlüyorlar bizi. Şu BLOK MUAFİYET KANUNUNU hatırlatacam onlara.
bu fiyatlar neden bu kadar uçmuş? altı üstü yağ değiştirmek için yazık günah çok yüksek. çok km yapanlar honda almasınlar. 3 ayda 10 bin km yapıyorum ben. keşke bu bakım işini daha sıkı araştırsaymışım.
1 ay önce mercedes c200 30 bin km bakıma 1700 tl verdik. bence honda servis fiyatları çok yüksek. japon araçlar az sorun çıkartmasıyla bilinir ama bakımlar 10 bin km de
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.