Bir dönüş yapıldımı acaba bu konuyla ilgili
Yüzde elli işçilik indirimim vardı benim@legolas06 @callman 15 Kasım da İstanbul ayışığı na 10 bin bakım sordum 1200 tl demişlerdi sizin fiyatınız daha ekonomik
ben mutluhan a yaptirmistim.Arabayi oradan satin aldigim icin bilemedim.Daha uygun fiyat verdiler.Dizel bakimlari pahalidir.Yüzde elli işçilik indirimim vardı benim
CLT-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam 1270 diyorlar bakim için siz kaç ayatirdiniz dışarda yaptırmayi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım10000 km bakımımı cuma günü 9987 km de Honda EFE'de yaptırdım. Gayet memnun kaldım fiyatta da beklentimin altında bir tutarla karşılaştım
hocam kaça yaptırdın bakımı? bende oradan aldım aracımı, bakımını da orada yaptıracağım. referans olur benim için. aracım dizel.ben mutluhan a yaptirmistim.Arabayi oradan satin aldigim icin bilemedim.Daha uygun fiyat verdiler.Dizel bakimlari pahalidir.
MI 5s cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
10bin bakımı için 1300tl dediler özel servis 350-500tl arası o da motor yagının numarasına göre değişir dedi.Özele gideceğim.Zaten yetkili servisin işçiliğinden memnun değildim.
10000 km bakımımı cuma günü 9987 km de Honda EFE'de yaptırdım. Gayet memnun kaldım fiyatta da beklentimin altında bir tutarla karşılaştım
1300.liraya gelmisti.Yanliz yag numarasi kac oldugunu belirtin 0/20 mi 0/30 mu .Bu onemlidir.Eger araci omurluk kullanacaksaniz.hocam kaça yaptırdın bakımı? bende oradan aldım aracımı, bakımını da orada yaptıracağım. referans olur benim için. aracım dizel.
6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.