Hayırlısı olsun. Sorunsuz binersiniz inşallahBen garantiyi bozdum 330 tl 10000 bakımı yaptılar hatta hava flitresi değişmeye gerek yok dedi usta.Eneos 0w20 yağ orjinal yağ flitresi polen flitresi.
merhabalar,
bursa inallarda 1260 tl dediler 10bin bakımı için, balıkesirde 950 tl,inallara bunu söylediğimde kullandığı parça ve yağ kodlarını isteyin kıyaslayın lütfen dediler.Bursa-balıkesir 100 tl gaz yakar. fakat kafamda acaba soruları oluştu. balıkesir honda şen hakkında yorumu olan var mıdır?
Bence Ankara bayilerine göre çok uygunErzurum Çebi’de polen hariç 815₺ dediler, 779₺ bakımı yaptılar.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aracımı aldığım ilk sahibi 20000 bakımını ilyas şende yaptırmış. Aşırı yakıt tüketimi şikayeti nedeniyle ankara efeye götürdüm yapılan kontrol sonucu 20000 bakımında ilyas şen de araca yanlış gaz filtresi takıldığını söylemişlerdi.merhabalar,
bursa inallarda 1260 tl dediler 10bin bakımı için, balıkesirde 950 tl,inallara bunu söylediğimde kullandığı parça ve yağ kodlarını isteyin kıyaslayın lütfen dediler.Bursa-balıkesir 100 tl gaz yakar. fakat kafamda acaba soruları oluştu. balıkesir honda şen hakkında yorumu olan var mıdır?
Anladığım kadarıyla 50 değilde 49.93 olunca daha bi havalı olduğunu zannediyor bayiler 300 TL hadi 400 TL malzeme ile halledilecek işlem için 1300 TL para alıyorlar haram zehir zıkkım olsun beter olsunlar.merhaba
bugün 10bin bakımı için Honda Bora'ya gittim. filtreler değişti. 1249.93 tl para ödedim.
Anladığım kadarıyla 50 değilde 49.93 olunca daha bi havalı olduğunu zannediyor bayiler 300 TL hadi 400 TL malzeme ile halledilecek işlem için 1300 TL para alıyorlar haram zehir zıkkım olsun beter olsunlar.
Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.