Eyvallah sağolasıntolerans var %5-8 kadar yani 10500-10800

Eyvallah sağolasıntolerans var %5-8 kadar yani 10500-10800
Servise bir soralım bakalım ne diyecek.Araç bakımlarını yetkili serviste yaptırmak zorunda değilisiniz. Bosch gibi zincir servislerin 10047 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ var ve buralarda bakım yaptırınca HONDA TÜRKİYEnin verdiği 3 yıllık GARANTİ KORUNUYOR. Honda EFE 1450 TL fiyat verirken Ankara Bosch Servis 700 TL Fiyat verdi.
Ben hem Honda TÜrkiyeyey sordum, hem honda boraya hemde efe ye. İlk anda dedikleri şey GARANTİNİZ YANAR. Ama ben konuya hakim olduğum için 10047 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ ve 2017 yılında Sanayi Bakanlığının (Türk Rekabet Kurumunun) çıkarttığı Grup Muafiyet Yasasına göre yetkili serviste bakım yapma zorunluluğu yok ve garanti bozulmuyor. Hondanın cevabı ise:" evet haklısınız ama son 3 yıllık garantiniz bozuluyor." Son 3 yıllık garantinin şartı ise ilk 3 yıl yetkili serviste bakım yapmak. It is ok.Servise bir soralım bakalım ne diyecek.
Bu arada düzeltme : 10047 değil, 12047 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ olacak.Ben hem Honda TÜrkiyeyey sordum, hem honda boraya hemde efe ye. İlk anda dedikleri şey GARANTİNİZ YANAR. Ama ben konuya hakim olduğum için 10047 HİZMET YETERLİLİK BELGESİ ve 2017 yılında Sanayi Bakanlığının (Türk Rekabet Kurumunun) çıkarttığı Grup Muafiyet Yasasına göre yetkili serviste bakım yapma zorunluluğu yok ve garanti bozulmuyor. Hondanın cevabı ise:" evet haklısınız ama son 3 yıllık garantiniz bozuluyor." Son 3 yıllık garantinin şartı ise ilk 3 yıl yetkili serviste bakım yapmak. It is ok.