Çağlar1
0
20000de şanzıman yağı da değiştiği için fiyat yüksek malesef ben temmuzda 2150 ye yaptırdım.güncel fiyat bilgisi alan var mıdır?
2400 liradan aşağı çekmiyorlar istanbul'da kime sorduysam bu civarda.
20000de şanzıman yağı da değiştiği için fiyat yüksek malesef ben temmuzda 2150 ye yaptırdım.güncel fiyat bilgisi alan var mıdır?
2400 liradan aşağı çekmiyorlar istanbul'da kime sorduysam bu civarda.
Servis bakımlarında km veya yıl hangisi önce gelirse bakım yaptırmanız gerekir; aracınız 16.××× km de olabilir ama yıl bakımından günü dolduğu için bakım yapılması önerilir, tabi bakımı servise yaptırmak istiyorsanız.Merhaba değerli arkadaşlar, Benim araç henüz 16*** km de. Geçen sene Eylül ayında 10bin bakımı yaptırdım. Km dolmasa da bu sene yine bakım var sanırım. 2.yıl doldu.
Mecburen servis olacak hocam. CVT yağı da değişecekmiş. Bora 2700, Efe 2500 civarı fiyat verdi. Hava ve polen filtre değişimi yaptırmayacağım , kendim değiştireceğim. Fiyatı biraz aşağı çekerim belki.Servis bakımlarında km veya yıl hangisi önce gelirse bakım yaptırmanız gerekir; aracınız 16.××× km de olabilir ama yıl bakımından günü dolduğu için bakım yapılması önerilir, tabi bakımı servise yaptırmak istiyorsanız.
SM-A530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.