Merhaba araç lpg li ise zamanı gelen subap ayarını yaptırın zaten aracın garantisinin devamı için şart koşuluyor, araçta arasırada olsa çok hafif teklemeler ortadan kalkar bir miktarda yakıt tasarrufu sağlarsın çok elzem bir durum gözükmezse ileride muhtemel arızaların önüne geçmiş olursun Araçlarımız stabil rahat ve konforlu fc5 aracım için ben böyle düşünüyorum özellikle uzun yolda beni mest ediyor bir de lpg konusunda sağladığı tasarruf bir başka güzel bu durumun devamı için periyodik bakım aralıkları bize çok kısa zamanmış gibi gelsede japon araçlarında ve diğer bilindik iyi marka model araçlarda aşağı yukarı aynı döneme denk geliyor aracın kullanım klavuzuna dikkat etmeliyiz, ben Honda Marmarada 40 bin bakımı yaptırdım kampanyalı fiyat dediler 2250 tl ödemiştim Şunuda söylemeden geçemiyeceğim engelli aracı olduğu için 5 yılını dolduran araçlarımı sıfır km araç hakkımı kullanmak için satıyorum araçlarımı sattığım kişilerden hiç bir şikayet almadım memnuniyetle kullanıyorlar kazasız belasız sürüşler dilerim.
SM-G950F cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.