1.5 elegance aracımı 40000 bakımı için Bursa Inallar servisine bıraktım. Dediklerine göre şanzıman yağında kampanya varmış. 900tl civarına şanzıman yağı da değişecek. Artı apsta cila ve boya koruma teklif ettiler. 2500 standart bakım + 300 boya koruma için toplam 2800 TL fiyat verdiler. Bakalım sonuç nasil olacak. Malesef başka şehirlerdeki servislerde yaptırma imkanım yok. Yakın zamanda başka şehirlerde 40000 için giden veya fiyat alan oldu mu acaba?
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
1.5 elegance aracımı 40000 bakımı için Bursa Inallar servisine bıraktım. Dediklerine göre şanzıman yağında kampanya varmış. 900tl civarına şanzıman yağı da değişecek. Artı apsta cila ve boya koruma teklif ettiler. 2500 standart bakım + 300 boya koruma için toplam 2800 TL fiyat verdiler. Bakalım sonuç nasil olacak. Malesef başka şehirlerdeki servislerde yaptırma imkanım yok. Yakın zamanda başka şehirlerde 40000 için giden veya fiyat alan oldu mu acaba?
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
hocam benim de şanzıman yağı değişecek şanlıurfa bayii 850 tl fiyat verdi. kampanya falan da demedi. size kampanya deyip 900 tl fiyat çektilerse kazıklamanın adını kampanya yapmışlardır. siz yine de tekrardan sorun derim
SM-A605F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim de zaman geldi fiyat almaya korkuyorum maalesef subap ayarı da yaptınız mı ? Yapmasak problem oluyor mu?