Evet . Aracınızı getirdiğinizde bujilerin değişip değişmeyeceğini söyleriz. Gerekli değilse değiştirmeyiz diye bir fikirde bulundu servis.
Merhaba bende de aynı durum oldu servisle görüşmemde değişimi bana bıraktılar bende öteledim.Araçta tekleme yada çekiş düşüklğü yoksa ötelenebilir.Kendi aracımda bujileri kontrol ettirdiğimde gayet iyi durumdaydı çok şükür bir sıkıntısı da çıkmadı şu ana kadar aracım 58 bin km deı.Ayrıca araç üzerindeki bujilerin 70 bin 80 bin hatta 100 bin dahi yapabileceği söyleniyor.
50binde buji değişimi ne beyler? Bu Kasım ayında ben de değiştirecektim indirim varken de sistemde çıkmadı, eleman da gerek yok dedi kaldı öyle 100bin bakımında fb7 de. Sorunsuz gidiyorum hala... Bir de garanti dışı bırakırlar tehdidi mi var? Fb7 ile fc5 teki bujinin kalite farkı nedir ki 2 kat ömür biçiliyor? Değişim yapanlar eski bujileri mutlaka isteyip elinde tutsunlar, saklasınlar ileride lazım olur...
Servisler de fiyat araştırması yapın söylediğiniz rakam oldukça yüksek.Uygun fiyat veren servisler çıkar evet subop ayarı önemli ayrıca masrafsız araç yoktur ekonomik araç vardır.Honda da en ekonomik araçlar arasında.Arac için yapılan masraflardan dolayı arabadan soğumayın.Aracımı almama vesile olan arkadaşımın dediği gibymiş Honda hayat onda.Hocam bu durumda çok iyi ötelemek mantıklı. Bunlardaki bujiler iridyum uçlu sanırım çok kaliteli 100 bine kadar yolu var. Söylediğiniz iyi oldu...
Benim 40 k bakımına az kaldı fren hidroliği değişimi ve subap ayarı var lpg li olduğu için değil mi? 2300 den aşağı tutmaz galibaSırf bu masraflar yüzden aracı satasım var...
Servisler de fiyat araştırması yapın söylediğiniz rakam oldukça yüksek.Uygun fiyat veren servisler çıkar evet subop ayarı önemli ayrıca masrafsız araç yoktur ekonomik araç vardır.Honda da en ekonomik araçlar arasında.Arac için yapılan masraflardan dolayı arabadan soğumayın.Aracımı almama vesile olan arkadaşımın dediği gibymiş Honda hayat onda.