Civic Fc5 Aliexpress multimedya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufis

0
Aracınız
cihaz eger bana gelen cihazla aynı ise bence o fiyata alınır.koltuk ısıtmayı tabiki sorun etmezsen. aldıktan sonra keşke koltuk ısıtmada olsa diyebilirsin.:)

hilmi

0
cihaz eger bana gelen cihazla aynı ise bence o fiyata alınır.koltuk ısıtmayı tabiki sorun etmezsen. aldıktan sonra keşke koltuk ısıtmada olsa diyebilirsin.:)

Bu koltuk ısıtma yazılımla düzelecek bi sorun depilmi acaba yoksa ektra parçamı ekliyorlar alsakmı diye düşünüyom şimdi

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

ufis

0
Aracınız
Yazılımla düzeleceği bi sorun burda şu devreye giriyor burda satanlarda yazılım konusunu bilmiyor malesef. zaten onlar bu olayı çözseler suan o cihazları 3000 tl den aşağı vermezler.çözemedikleri için sana o fiyatı vermişler. :)
bak burda çinli kardeşim satıyor koltuk ısıtma aktif diye ve fiyatıda görebiliyorsun.

https://tr.aliexpress.com/item/Tesl...3e02,scm-url:1007.13338.98644.000000000000000

Son düzenleme:
Aracınız
Civic FC5 2018
Navimex9914 hd android version 8.0 diyor.Fc5 kasada kullanan var mi?

MI 5s cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

ufis

0
Aracınız
gözüm aydın aldığım cihaz gümrüğe takıldı şuan evraklarla uğraşıyorum bakalım ne masraf cıkacak.

burdan alacak arkadaşlara önerim var alacak olduğu ürünü firma ile konuşup ilk etapta 100$ ödeyim geri kalan kısmını eğer durumları varsa başka kartla cekip işlerini garantiye almaları aksi taktirde cinden gelen fatura işe yaramıyor. sizden ya kredi kartı extresi yada aldığınız ürünün internette satış rakamını istiyorlar. bilginiz olsun.
ayrıca nüfüz cüzdan fotokopisi ve araç için parça aldıysanız ruhsat fotokopisi isteniyor.

Oguz6

0
Aracınız
Hocam geçmiş olsun inşallah sikintiniz halolur sanırım yurtdışı alışveriş de hayal oluyor

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
gözüm aydın aldığım cihaz gümrüğe takıldı şuan evraklarla uğraşıyorum bakalım ne masraf cıkacak.

burdan alacak arkadaşlara önerim var alacak olduğu ürünü firma ile konuşup ilk etapta 100$ ödeyim geri kalan kısmını eğer durumları varsa başka kartla cekip işlerini garantiye almaları aksi taktirde cinden gelen fatura işe yaramıyor. sizden ya kredi kartı extresi yada aldığınız ürünün internette satış rakamını istiyorlar. bilginiz olsun.
ayrıca nüfüz cüzdan fotokopisi ve araç için parça aldıysanız ruhsat fotokopisi isteniyor.

Sıra bende bakalım yarın bana ne çıkacak :)

Geri