Civic Fc5 Aliexpress multimedya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufis

0
Aracınız
Gümrük vergisi ödeyince ürün geliyormu 30 doların üzeri gümrük vergisine takılıyor

SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kutuyu büyük görürlese sorun bide benim gönderim yapan firma gibi olursan tabi takılır adam faturaya navigasyon ibaresi iliştirmiş adamlar şüpelendi büyük ihtimal. extreyi versen bi dert internet sayfası göstersen ayrı bi dert internet sayfasında radyo ibaresini gördükleri an %20 nin üstüne birde %20 ötv ve 10ero da bandor üçreti biniyor extreyi versen fiyat zaten yüksek vergi iki katına cıkıyor. en güzeli ödemeyi iki parcaya bölüp 100$ extrede göstermek geri kalanı ayrı bikartla ödeyip gümrüge 100$ extreyi göstermek

Aracınız
Civic FC5 2016
kutuyu büyük görürlese sorun bide benim gönderim yapan firma gibi olursan tabi takılır adam faturaya navigasyon ibaresi iliştirmiş adamlar şüpelendi büyük ihtimal. extreyi versen bi dert internet sayfası göstersen ayrı bi dert internet sayfasında radyo ibaresini gördükleri an %20 nin üstüne birde %20 ötv ve 10ero da bandor üçreti biniyor extreyi versen fiyat zaten yüksek vergi iki katına cıkıyor. en güzeli ödemeyi iki parcaya bölüp 100$ extrede göstermek geri kalanı ayrı bikartla ödeyip gümrüge 100$ extreyi göstermek

Ufuk abi nedir senin bu gümrükten çektiğin . Hayırlısı ile cihazı alsaydın . İnşallah sorun olmaz .

Sadece hayal et

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=13530]ufis[/MENTION] Benim cihaz da gümrükte takıldı aynı ücretleri söylediler, bugün evrakları gönderdim yarın bakalım ne olacak.

ufis

0
Aracınız
bence bekle derim önce bi fiyat çıkartsınlar zaten iade için 17 günün var baktın çok tutuyor iade açarsın dhl ye gerçi ben önden gidiyorum bu konuda :))

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
bence bekle derim önce bi fiyat çıkartsınlar zaten iade için 17 günün var baktın çok tutuyor iade açarsın dhl ye gerçi ben önden gidiyorum bu konuda :))

Ben en iyisi seni takip edeyim :D

ufis

0
Aracınız
bugün firmaya yazdım bizim gümrük faturaya inanmadı güncel fiyatını kendileri araştıracak büyük ihtimal bana yüksek vergi cıkacaktır iade etmek istiyorum dedim bakalım ne cevap verecekler. Bu arada usd baya arttı :(

ufis

0
Aracınız
malesef iade etsem bile yine vergi ödemem gerektiği belirtildi firmadan bende masrafları ödeyip cihazı alma kararı aldım artık yapacak tek şey o

Oguz6

0
Aracınız
Ufis can sağlığı olsun yine de vergisini ödesen bile fiyatı Türkiye'den uygun olur düşüncesindeyim ama siz daha iyi bilirsiniz

Geri