- Katılım
- 12 Mar 2019
- Mesajlar
- 123
- Tepki puanı
- 137
- Konum
- İstanbul
- Ad Soyad
- hakan arer
- Yaş
- 38
- Aracınız
- Civic FC5 2018
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüksek araç, yumuşak süspansiyon. Sanki ESP yok gibi gidiyor. Gemi gibi sallanan araçlar bana gitmez.Ege hatchback geyik testinde ciddi sıkıntı yaşamış, 77 km.de devasa bir kafadan kayma görülüyor.
Hocam işin kötüsü bu kadar kafadan kayma zafiyeti olan bir araçta 120 bg.lik dizel motor seçeneği var ve bu araçlar birçok bilinçsiz filo kullanıcısının altında ? motor gücünün sarhoşluğunda ciddi tehlikeli sürüşler yaptıklarının farkında değiller.Yüksek araç, yumuşak süspansiyon. Sanki ESP yok gibi gidiyor. Gemi gibi sallanan araçlar bana gitmez.![]()
Genelde sol şeritten dümdüz gidiyorlar. Yolda geyik yapan hiç görmedim. ?Hocam işin kötüsü bu kadar kafadan kayma zafiyeti olan bir araçta 120 bg.lik dizel motor seçeneği var ve bu araçlar birçok bilinçsiz filo kullanıcısının altında ? motor gücünün sarhoşluğunda ciddi tehlikeli sürüşler yaptıklarının farkında değiller.