Gizli menüye giriş tuş kombinasyonunu nasıl buldunuz zahmet olmazsa anlatır mısınız hangi tuşlara nasıl basmamız gerekiyorSelamlar; aynen sadece gizli menüye giriş tuşlarını deneyerek buldum. yazılımı da notebook'tan attım direkt çalıştı![]()

Gizli menüye giriş tuş kombinasyonunu nasıl buldunuz zahmet olmazsa anlatır mısınız hangi tuşlara nasıl basmamız gerekiyorSelamlar; aynen sadece gizli menüye giriş tuşlarını deneyerek buldum. yazılımı da notebook'tan attım direkt çalıştı![]()
Dostlar youtube apk dosya indirme linkini bilen varsa yazabilir mi?
![]()
Ücretsiz çevrimiçi APK indiricisi ile Android On Android'i indirin - APKPure
Android için APKPure ücretsiz APK indirici. Android mobil cihazlar için APKPure APK online indirici ile Android uygulamalarını ve oyunları keşfedin ve güncelleyin.apkpure.com
burada apk lar var ama xapk olarak indiriyor. hariçten indirdiğiniz xapk açma dosyasıda araçta aktiv olmuyor.
Bilen varsa yardımcı olursa memnun oluruz.
saygılar
Bende de aynı sorun oldu. Google play i kurunca düzeliyor ama sistem çok ağırlaşoyor. Google play e ihtiyacı olmayan youtube.apk sine ihtiyacımız var. Kuranlar nasıl kurmuşsa bize anlatırsa memnun oluruz. Ayrica birde indirebileceğimiz bir link verebilirse süper olur.
Saygılar