Civic FC5 Civic Fc5 Hareket Halinde Video Oynatma

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Servis yapti arac Crv
Büyük ihtimalle tesisatta bir tadilat yapılmıştır. Cihazınıza youtube vs gibi uygulamalar kurabilmeniz için root atmanız gerekiyor. Makyajlı ve makyajsız civicler için root atma yöntemleri forumumuzda mevcut ancak crv için henüz karşılaşmadım.

kablo kesmeden ve cihaz hızında en ufak kasma olmadan YouTube tüm TV kanalları spor kanalları dahil makyajlı elegance, tüm exe modelleri, rs hb ve 1.5 crv ler uzaktan işlem ile işlem yapabiliriz isteyen özel mesaj atabilir. 3 senedir sıfır sorun uygulama.

j c K

0
Aracınız
Civic FC5 2018
makyajlı model root atmak.. hacklemek..

makyajsız model root atmak.. hacklemek..

videolardan nasıl yapıldığını izleyip yapabilirsiniz.

Hsyn42

0
Aracınız
çözüm için gerekli materyaller

1 adet kablo (10 cm)
1 adet elektrik bandı
1 adet makas
1 adet bıçak
1 adet tornavida

Önce vitesin yanındaki parçaları kaldırıyoruz
Sonra multimedya yanındaki parçaları kaldırıyoruz. Bunları bıçak ile çizmeden tırnakları çıkartmak mümkün
sonra multimedyayı çıkartıp arkasındaki kalın soketi çıkartıyoruz
soketten ince kahverengi kabloyu buluyoruz ve kesiyoruz.
kestiğimiz kablonun iç kısımdan gelen ucuna 10 cm'lik ara kablomuzu ekleyip bunu da multimedya cihazı üzerindeki vidalardan herhangi birisinin üstüne şase yapıyoruz (vidanın altına sıkışacak şekilde vidayı söktüm ve tekrar sıktım. oraya sabitlenmiş oldu.
sonra çıkarttığımız parçaları takıyoruz.

işlem bu kadar youtube'da videoları var. para verme yok, yazılım atma yok, yavaşlama yok. Multimedya garanti dışı kalıyor falan diyorlar da zaten garanti kapsamında olmasa da benim için farketmez leş gibi multimedyamız olduğundan yansa umrumda olmaz. Ama ben kendim yaptım oldu. işten eve trafikte pokemon izliyorum her gün =)
Aracınızin modeli ve paketi nedir ? Makyajlı kasa ile makyajsız kasa arasinda kablo farkı var mıdır ?

Hsyn42

0
Aracınız
Makyajlı kasa fk7 hareket halinde video izleme bugün kendim yaptım youtube dan izleyerek sadece bi kablo ile yarım saatte hallettim
emoji41.png
Ekli dosyayı görüntüle 258593Ekli dosyayı görüntüle 258594

Makyajlı kasa fk7 hareket halinde video izleme bugün kendim yaptım youtube dan izleyerek sadece bi kablo ile yarım saatte hallettim Ekli dosyayı görüntüle 258593Ekli dosyayı görüntüle 258594

LYA-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderil
2021 Eco elegance var bendede . Kablo kesmeyi düşünüyorum.nasil yaparız .video var mı makyajlı kasa için

Geri