Ama bide benim gibi her bindiğinde için içini yer oda ayrı bir konu tabii
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yemez mi ya sürmeye korkarım artık bu saatten sonra bişe olacak korkusu ileAma bide benim gibi her bindiğinde için içini yer oda ayrı bir konu tabii
Aynen öyle abiKardesim hic canini sikma olan olmus yaptir kaskodan bayiye sonra da keyfini sur rabbim canini canin bildiklerini sag etsin gerisi bos.
Araç'a Servisin Çıkardığı 27.000 TL Hasar Kaydı
Çamurluk
Tampon Komple
Ön Panjur
Sol Alt Takım
Marşpiyer Boyanacak
RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Değişmiyor teste sokacaklar sadece genel müdürlük te birisi var her aradığında git mahkemeye ver diyor biz bakıyoruz frenler sağlam diyorlarMerhaba kardeşim tekrar geçmiş olsun parçaları yazmışsın da direksiyon kutun ses yapacak daha sonra o aks kırılma anında zorlamadan dolayı kesin zarar görmüştür direksiyon kutusunun içindeki aksamlar aracının tamiri bittikten sonra iyice kontrol ettir. Bir de fren merkezi için ne dediler değiştiremiyorlar mı ?
Değişmiyor teste sokacaklar sadece genel müdürlük te birisi var her aradığında git mahkemeye ver diyor biz bakıyoruz frenler sağlam diyorlar
Sent from my RNE-L01 using CivicTR Forum mobile app
Garanti den değiştir teceğim Dreksiyon kutumu en ufak bir hata anlar isem Dreksiyon um daçok geçmiş olsun tekrar kardeşim, meblağ çok yüksek çıkarmışlar. Dışarıda yaptırsan max 8-10 bin tutardı bu kaza. dost işi belkli 6-7 ye bile gelirdi. Kaskoların malesef böyle tutarları yüksek cıkıyor yapacak bir şey yok. Yukarıda bir arkadaş direksiyon kutusuna iyi baktır demiş katılıyorum buna.. Aks zorlanmasından dolayı içinde onada zarar verme ihtimali yüksek. Aldıktan sonra en ufak bir şüphe hissedersen geri götür onuda değiştirsinler. zaten hasar cıkacagı kadar cıkartmışlar bari direksiyon kutusuda değişsin.
çok geçmiş olsun tekrar kardeşim, meblağ çok yüksek çıkarmışlar. Dışarıda yaptırsan max 8-10 bin tutardı bu kaza. dost işi belkli 6-7 ye bile gelirdi. Kaskoların malesef böyle tutarları yüksek cıkıyor yapacak bir şey yok. Yukarıda bir arkadaş direksiyon kutusuna iyi baktır demiş katılıyorum buna.. Aks zorlanmasından dolayı içinde onada zarar verme ihtimali yüksek. Aldıktan sonra en ufak bir şüphe hissedersen geri götür onuda değiştirsinler. zaten hasar cıkacagı kadar cıkartmışlar bari direksiyon kutusuda değişsin.