Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba fd6 aracımda bilgisayırımda hem track hemde mp3 cdsi hazırlyorum fakat araç açmıyor hazır aldığım albümleri çalıştırıyor sorunuu nedir ACABA
Usb derken usb demek istemiştim.
Bu ürünü teybin arkasındaki cd-changer soketine takarak terfi etmiştim. Tabi sene 2016 dolar bugünki gibi değildi . Aldığım ürünün linki kalkmış ama görüntü aynen aşağıdaki ürün.
Cheap changer cable, Buy Directly from China Suppliers:CITALL USB AUX Input MP3 Player CD Audio Media Interface Adapter Changer Cable + Car Reader for Honda Civic Accord CRV City Fit
Teknoloji o kadar hızlıki 10 sene önce kullandığımız şeyler artik kullanılmıyor bence yapman en mantıklı olan şey teybin arkasından aux kablosu cıkarıp telefona bağlamak oto elektrikçiler yapiyor.
Sırf mp3 için multimedya taktırmak biraz pahalı bir çözüm.
Multimedya cihazı android tabanlı ve sim kart destekli ise (legal imei) o zaman benim için verdiğim paraya değer.
Not: Yukarıda basettiğim cihazdaki ses kalitesi cd'den düşük aux bağlantıdan yüksek.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.