[MENTION=3234]UK61[/MENTION] : Yanıtın için tşk ederim yani çok yüksek bir oran değil ben Prestige modeli gelirse alacagım aracın dizaynı hosuma gitti bence riske girmeye değer.
[MENTION=3234]UK61[/MENTION] : Yanıtın için tşk ederim yani çok yüksek bir oran değil ben Prestige modeli gelirse alacagım aracın dizaynı hosuma gitti bence riske girmeye değer.
60 kişilik bir grup var orda 3 kişide var sanırım. [MENTION=9140]Hondaprojasonsan[/MENTION]
Benim beklediğim araç tam olarak bu ama manuel olmayanı yani CVT li olanı bu renk ise harika metalik.
https://www.youtube.com/watch?v=hxLeIUvyrrk
Bu hafta araca ecufast dan yazılım attırmayı düşünüyorum beygir 200 hp tork da 260 oluyo hız limitörünüde iptal ediyorlar beyni sökmeden yapiyolar işlemi sizce yaptırıyımı arkadaslar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Servise bakıma gideceğiniz zaman yazılımı geri alıp garantiyi sürdürme durumunuz oluyor mu? Bir de alternatif Hondata var biliyorsunuzdur. Onu düşündünüz mü?Bu hafta araca ecufast dan yazılım attırmayı düşünüyorum beygir 200 hp tork da 260 oluyo hız limitörünüde iptal ediyorlar beyni sökmeden yapiyolar işlemi sizce yaptırıyımı arkadaslar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.