Garanti falan dinlemem. Gözümü kararttım diyorsun yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen hocam
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Garanti falan dinlemem. Gözümü kararttım diyorsun yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Servise bakıma gideceğiniz zaman yazılımı geri alıp garantiyi sürdürme durumunuz oluyor mu? Bir de alternatif Hondata var biliyorsunuzdur. Onu düşündünüz mü?
Hangisini yaptırırsanız yaptırın muhakkak sonuçlarını hem kısa vadede hem de uzun vadede burada bizlerle paylaşın
SM-G950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu hafta araca ecufast dan yazılım attırmayı düşünüyorum beygir 200 hp tork da 260 oluyo hız limitörünüde iptal ediyorlar beyni sökmeden yapiyolar işlemi sizce yaptırıyımı arkadaslar
Hocam dediklerinize büyük ölçüde katılıyorum. Ancak piyasaya sürülen araçlar dayanıklılık / uzun ömür / sorunsuzluk kriterlerinin yanında satış stratejisi / yakıt tüketimi / rakiplere göre konumlandırma yapmak gibi konuları da dikkate alıyorlar. Bu da bazen araçlarda sorunsuzluğu etkilemeyecek rezerv bir güç potansiyeli bırakılmasına sebep olabiliyor.Benim kendi düşüncem, kendi aracıma bu şekilde bir uygulama yaptırmam ikinci elde de bu şekilde uygulama görmüş bir aracı satın almam.
Neden bu şekilde düşünüyorumun açıklaması,
Motor üzerindeki mekanik parçaların en verimli ve uzun süreli çalışabileceği motor gücü fabrika çıkışı gücüdür. Motorun gücünün arttırılması motorun mekanik ömrünü de etkilemektedir, şu şekilde düşünün piyasada çalışan ecudan motor basıncını yükselten elemanlar kadar fabrika da aracı dizayn eden mühendislerin kafası çalışmıyor mu?
Honda motoruna bu basınçta güvendiği için bu güçte bırakmış, daha fazlasına güvenmiş olsa idi 200hp olarak piyasaya sunardı
Benim kendi düşüncem, kendi aracıma bu şekilde bir uygulama yaptırmam ikinci elde de bu şekilde uygulama görmüş bir aracı satın almam.
Neden bu şekilde düşünüyorumun açıklaması,
Motor üzerindeki mekanik parçaların en verimli ve uzun süreli çalışabileceği motor gücü fabrika çıkışı gücüdür. Motorun gücünün arttırılması motorun mekanik ömrünü de etkilemektedir, şu şekilde düşünün piyasada çalışan ecudan motor basıncını yükselten elemanlar kadar fabrika da aracı dizayn eden mühendislerin kafası çalışmıyor mu?
Honda motoruna bu basınçta güvendiği için bu güçte bırakmış, daha fazlasına güvenmiş olsa idi 200hp olarak piyasaya sunardı
3.20 ed yazılımlı olmasın hocam çevremde farklı markalarda araç sahibi arkadaşların çoğunda var genelde de ecufast bi sıkıntısı olan olmadı