Hocam yanıtlar icin tşkler 71db sorun değil önemli olan lastigin yumusak hamurlu olması daha cok benim aracta Conti vardi rezalet gurultulu sert hamurlu zaten. Son 1 senedir Michelin Crossclimate kullaniyorum araca konfor geldi rahat ettim resmen cok fark ediyor tümsekler, çukurlar, bozuk zeminden artık korkarak geçmiyorum mesela.
Ben biraz daha bekleyeceğim HB Prestige paket gelir mi diye gelmez ise seneye yaz aylarinda Sport paket buyuk ihtimal mecburen yine beyaz alacagim kendi aracimda beyaz FB7 Civic ama metalik mavi gelirse onu alirim direkt. Modifiye dusunmuyorum cunku arac zaten kendinden modifiyeli ama aksesuar dusunebilirim iç aydınlatma ama onuda servis yaparsa dısarıda uğrasamam vaktim olmaz zaten. Facebook grubunda bir 3 lü ön ledler gormustum hosuma gitti ama satan kisiler montaj eder mi bilinmez sormak lazım. RS logosu isterim ön ve arkaya servis takar ise yani şunlari Honda kendisi taksa olmaz sanki araç Sport paket diyorlar aracin arkasinda Sport Badge bile yok hadi orada yok icinde neden yok farkı neyse ekle fiyata çok sinir bozucu bunlar.