Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
havalandırma kanalını sökünce benimki geçti şimdilik. umarım çözümü burdur.
Nasıl yaptınız bunu? Sürücü tarafı mı yolcu tarafı mı? Detaylı bilgi verebilir misiniz?
Benim bildiğin sol ön airbag yazan direkten geliyor sertçe bastırdım mı kesiliyor trim sesi.
Bana göre civic hatchback tek eksiği anahtarsız çalıştırma yaklaşık bir aydır kullanıyorum şimdiye kadar bi sorun yaşamadım yakıt biraz yüksek 12 litre civarında bu da motorun yeni olmasından motorun açıldıkça düşer diye düşünüyorum
ASUS_Z00AD cihazından CivicTR mobile app kullanılarak
Hocam yanıtlar icin tşkler 71db sorun değil önemli olan lastigin yumusak hamurlu olması daha cok benim aracta Conti vardi rezalet gurultulu sert hamurlu zaten. Son 1 senedir Michelin Crossclimate kullaniyorum araca konfor geldi rahat ettim resmen cok fark ediyor tümsekler, çukurlar, bozuk zeminden artık korkarak geçmiyorum mesela.![]()
Ben biraz daha bekleyeceğim HB Prestige paket gelir mi diye gelmez ise seneye yaz aylarinda Sport paket buyuk ihtimal mecburen yine beyaz alacagim kendi aracimda beyaz FB7 Civic ama metalik mavi gelirse onu alirim direkt. Modifiye dusunmuyorum cunku arac zaten kendinden modifiyeli ama aksesuar dusunebilirim iç aydınlatma ama onuda servis yaparsa dısarıda uğrasamam vaktim olmaz zaten. Facebook grubunda bir 3 lü ön ledler gormustum hosuma gitti ama satan kisiler montaj eder mi bilinmez sormak lazım. RS logosu isterim ön ve arkaya servis takar ise yani şunlari Honda kendisi taksa olmaz sanki araç Sport paket diyorlar aracin arkasinda Sport Badge bile yok hadi orada yok icinde neden yok farkı neyse ekle fiyata çok sinir bozucu bunlar.