- Ad Soyad
- Uğur
- Aracınız
- Civic FK7 HB 2017
Bu neymiş böyle bu kadar belirgin bir ses yok bende ama ilerde artar mi bilemem
Sizde ses kaç kilometre de başladı?Arkadaşlar bendede aynı sesler vardı. Öncelikle torpidoyu söküp havalandırma kanalına denk gelen yerlere birşeyler sıkıştırdım ancak geçmedi. sonra ayak havalandırmasının son ek bölümünü söküp eve koydum ses seda kalmadı. çok rahatsızsanız ben böyle çözüm buldum. ayrıca kapı tutamacına bastırınca tak diye ses geliyorsa onun içinde cam açma modülünün olduğu alanı ucuna bezle beraber tornavida takarak kaldırın.(ancak dikkatli olun ben yolcu tarafı kolunu kırdım) kapı döşemesini tutan vidayı söküp döşemeyle vida yuvası arasına kaçe koyup vidalayın o seste kesiliyor.
Sizde ses kaç kilometre de başladı?
GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Konsol içi yapıyor bende de. Şu ara özellikle srs airbag yazan sağ sol direkler cızırtı yapıyor elimle tuttuğumda kesiliyor. Arkadaş nasıl iş çözemedim ben.
airbag yazılarının arasında ince bir cisim sokarak yazıları kaldırın direkleri tutan vidaları göreceksiniz. onları söküp kendinize doğru çekin direkler çıkıyor. özellikle ön cam birleşim yerleri ve metal alanlara gelen yerlere keçe yapıştırın sesler kesilecektir. ülkemizdeki bu yol kalitesinde bu sınıftaki tüm araçlarda bu sorunları görmek mümkün ne yazıkki. bmw 320 olan bir arkadaşım silikon spreyle dolaşıyordu trim seslerinden dolayı. premium araçlarda dahi olduğunu düşünürsek bizimkilerde biraz normal kalıyor bende trim seslerine çok takıntılıyım, ancak aracın keyfini çıkarmaya bakın.
Premium araçlarda da oluyor ama işte kimin neye ne kadar takıldığı kişiye göre değişiyor. Audi a3 alacaktım acaba ondan bu tarz sesler geliyor mu diye merak ediyorum.
Aracımı keyifle sürüyorum gerçekten işte yollar dediğiniz gibi sıkıntılı. Servise gittim diyorlar ki Honda bu konuda sıcak asfaltta eğer ses yapıyorsa sorun teşkil eder diyormuş ee dedim Türkiye'deyiz sizde biliyorsunuz yolları bizde müşteri memnuniyeti açısından bir şeyler yapıyoruz denildi. Servise gittiğim zaman keçe ile yalıtım yaptıracağım. [MENTION=7660]airkasim[/MENTION]