Arkadaskar dikkat ettiniz mi hic radyo calarken ses kalitesi eski mono radyilar gibi hatta telefon kalitesinde sesi var bunu duzeltme sansimiz yok mu usb video vs dinlerken cok net ama radyo neden bu kadar kotu sanki 32kbps mp3 gibi
Bende sadece ben mi boyle dusunuyorum diyordum ki siz yetistiniz.Arkadaskar dikkat ettiniz mi hic radyo calarken ses kalitesi eski mono radyilar gibi hatta telefon kalitesinde sesi var bunu duzeltme sansimiz yok mu usb video vs dinlerken cok net ama radyo neden bu kadar kotu sanki 32kbps mp3 gibi
Sizin araciniz neBende sadece ben mi boyle dusunuyorum diyordum ki siz yetistiniz.Eski aracım olan astra (h kasa) nin en çok özlediğim özeliği radyo kalitesi diyebilirim. Malesef civic fc5 elegansin radyo ses kalitesi kötü. Daha iyi olabilirdi. Frekansı ayarliyorsun frekans kayboluyor veya ses bozuluyor birde ses kalitesi düşük , ama harici aygıtlardan aktardığım muziklerde ses gercekten guzel ve yeterli. Exelerde durum aynimi bilemiyorum.
SM-P580 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende hb var yani rs ve exe lerdeki cihaz. Demek elegance de kotu
Fd6 6 hoparlöre rağmen felaketti, infinity mid ve audison amfi taktım çok farketti. Fd6 hoparlörü elime aldığımda malzeme kalitesi çok kötü.Fd6 nin güzel alalala
Fd6 nin güzel alalala