eski bir scirocco kullanıcısı olarak chip'den uzak durmanızı öneririm, o değerler doğru dedikleri gibi araba gözle görülür şekilde farkediyor,
ben yaptırdıktan sonra,
1- vites geçişleri düzensizleşti 2. ayında mekakronik arza verdi , servis aşırı sıkışma ve devirsiz kullanım dedi 6,700 liraya değiştirdim,
2- devirdayım bozuldu , 680 lriaya yine gereğinden fazla sıkışmadan ,
3- egsoz orta susturucunun yanından üfürmeye başladı contasını yakmış,
4- arabanın eski sesinden eser kalmadı traktör gibi ses çıakrtmaya başladı ve elim direksiyondayken bariz şekilde titreme vardı , ustaya gösterdim motor kulakları yuva yapmış dedi plastiklerini falan değişmeye kalktı ,
5- iç plastik aksamında kasıltılar sesler çıkmaya başladı çatır çutur,
kısaca yavaş yavaş arabayı düzensizleştirip dinamiğini bozuyor ve büyük sorunlara neden oluyor,
tercübe ile sabit..
ben yaptırdıktan sonra,
1- vites geçişleri düzensizleşti 2. ayında mekakronik arza verdi , servis aşırı sıkışma ve devirsiz kullanım dedi 6,700 liraya değiştirdim,
2- devirdayım bozuldu , 680 lriaya yine gereğinden fazla sıkışmadan ,
3- egsoz orta susturucunun yanından üfürmeye başladı contasını yakmış,
4- arabanın eski sesinden eser kalmadı traktör gibi ses çıakrtmaya başladı ve elim direksiyondayken bariz şekilde titreme vardı , ustaya gösterdim motor kulakları yuva yapmış dedi plastiklerini falan değişmeye kalktı ,
5- iç plastik aksamında kasıltılar sesler çıkmaya başladı çatır çutur,
kısaca yavaş yavaş arabayı düzensizleştirip dinamiğini bozuyor ve büyük sorunlara neden oluyor,
tercübe ile sabit..